Custom Search
Üdvözlöm honlapomon ! Fontos Önnek az egészsége, szépsége és a környezete ? Ha igen, válogasson termékeinkből !
 
Acerola C-500 mg rágótabletta (50 db)

Acerola C-500 mg rágótabletta (50 db)
vit018
Ár: 2105 Ft
Kiszerelés: 500 mg (50 db)
db
Az Ön eddigi vásárlása: 0 Ft
Acerola C-500mg rágótabletta (50 db)

Cseresznye ízű 500 mg C-vitamint tartalmazó szopogatható tabletta.

Acerola C-500 mg (50 db)
Az Acerola C-500 komplex egy olyan természetes növényi alapú C-vitamin komplex, ami ötvözi a kiváló minőséget és a nagy potenciát. A C-vitaminon kívül tartalmaz citrus-bioflavonoidokat, melyek elősegítik a C-vitamin felszívódását, valamint rutint és heszperidint, acerolát és jó pár természetes növényi kivonatot.
Termékünk sok olyan természetes összetevőt tartalmaz, amit a piacon kapható többi termék nem:
Az Acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra, cereso, escobillo, health tree, Puerto Rican cherry) mintegy öt méter magasra megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm. átmérőjű, piros gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában és Jamaikában.

A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint, sok káliumot, magnéziumot és A-vitamint is.

OÉTI bejegyzési szám: 3576/2008.

Napi ajánlott mennyiség: 1 rágótabletta

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!