Custom Search
Üdvözlöm honlapomon ! Fontos Önnek az egészsége, szépsége és a környezete ? Ha igen, válogasson termékeinkből !
 
Agronatura Bio Damask Rózsa Kézkrém (75ml)

Agronatura Bio Damask Rózsa Kézkrém (75ml)
nat107
Ár: 1650 Ft
Kiszerelés: 75 ml
db
Az Ön eddigi vásárlása: 0 Ft
Hatékony védelem az érzékeny kezek számára.
A termékben található Damask rózsát az Agronatura kertészei gondozták.
Az „Agronatura” Olaszország orvosi gyógynövény termelő vidékén, Monteferrato-ban (Piemonte régióban) található. Ha ismeri a növények eredetét, akkor tudja, hogy bizonyossággal és biztonsággal használhatja a termékeket.
Az Agronatura több mint 25 éve létezik, és 80 olyan bio és biodinamikus mezőgazdaságot fog össze, melyek természetes orvosi gyógynövényeket termesztenek. A földterület erdőgazdaságok közelében, dombos vidékeken található, ahol az egészséges növények kiváló minőségű talajban élnek. Bár a rózsák gondozása nagyon sok fizikai erőfeszítést igényel (a megnőtt növényeket évente 4-5 alkalommal, kézzel metszik), a növényeket semmilyen kémiai kezelés nem éri.
A tiszta és természetes összetevőknek köszönhetően termékeink kiváló minőséget képviselnek.
A Bio Damask Rózsa Kézkrém növényi összetevőkből áll, nem tartalmaz parabéneket (tartósításra használt kőolajszármazékokat), műanyagokat (SLES, SLS), mesterséges színezékeket, szintetikus illatanyagokat és egyéb egészségkárosító hatóanyagokat.
A gyártás során sem használunk semmilyen vegyi anyagot, ezért használat előtt rázza fel a termék flakont, hogy a termékekben lévő olajok és egyéb összetevők vegyüljenek (amennyiben szétváltak volna).
Kiszerelés: 75ml