Custom Search
Üdvözlöm honlapomon ! Fontos Önnek az egészsége, szépsége és a környezete ? Ha igen, válogasson termékeinkből !
 
Agronatura Bio Damask Rózsa Tusfürdő (250ml)

Agronatura Bio Damask Rózsa Tusfürdő (250ml)
nat072
Ár: 1895 Ft
Kiszerelés: 250 ml
db
Az Ön eddigi vásárlása: 0 Ft
Gyengéden tisztít. Ideális választás, ha érzékenye a bőre.
A termékben található Damask rózsát az Agronatura kertészei gondozták.
Az „Agronatura” Olaszország orvosi gyógynövény termelő vidékén, Monteferrato-ban (Piemonte régióban) található. Ha ismeri a növények eredetét, akkor tudja, hogy bizonyossággal és biztonsággal használhatja a termékeket.
Az Agronatura több mint 25 éve létezik, és 80 olyan bio és biodinamikus mezőgazdaságot fog össze, melyek természetes orvosi gyógynövényeket termesztenek. A földterület erdőgazdaságok közelében, dombos vidékeken található, ahol az egészséges növények kiváló minőségű talajban élnek. Bár a rózsák gondozása nagyon sok fizikai erőfeszítést igényel (a megnőtt növényeket évente 4-5 alkalommal, kézzel metszik), a növényeket semmilyen kémiai kezelés nem éri.
A gyártás során sem használunk semmilyen vegyi anyagot, a tiszta és természetes összetevőknek köszönhetően termékeink kiváló minőséget képviselnek.
A Bio Damask Rózsa Tusfürdő növényi összetevőkből áll, nem tartalmaz parabéneket (tartósításra használt kőolajszármazékokat), műanyagokat (SLES, SLS), mesterséges színezékeket, szintetikus illatanyagokat és egyéb egészségkárosító hatóanyagokat.
- A habzóanyagot zab és cukor kivonatokkal helyettesítik.
- Emulgálónak pedig növényi liszteket használnak (nem kémiai anyagokat), ezért a terméket használat előtt fel kell rázni, hogy a benne lévő olajok és egyéb összetevők vegyüljenek. A sampon, tusfürdő és hajkondicionáló „rétegekre bomlása” azt jelzi, hogy a termék természetes összetevőkből áll (és nem tartalmaz mesterséges emulgeálószert).
Aromaterápiás hatásai: A rózsa a biztonság érzetét kelti, és szellemi harmóniát teremt. Kitárja az emberek szívét, és ezért képes bárkit megérinteni. Különleges ajándék hölgyek számára. A rózsa az illóolajok királynője.
Javasolt felhasználás: Használat előtt rázza fel! Egy kisebb mennyiségű tusfürdővel gyengéden masszírozza végig a vizes testét. Alaposan öblítse le.
Figyelmeztetés: A termék ne kerüljön a szemébe. Ne használja berepedezett, irritált vagy beteg bőrfelületen.
Kiszerelés: 250ml