Custom Search
Üdvözlöm honlapomon ! Fontos Önnek az egészsége, szépsége és a környezete ? Ha igen, válogasson termékeinkből !
 
Simply Organic hajszál feltöltő kezelés (118 ml)

Simply Organic hajszál feltöltő kezelés (118 ml)
nat058
Ár: 4095 Ft
Kiszerelés: 118 ml
db
Az Ön eddigi vásárlása: 0 Ft
Professzionális kezelést nyújt a vékony, egyenes illetve göndör hajra, amit akár otthon is el tud végezni. A kezelés feltölti a hajszálakat nedvességgel és erősíti őket, így segít vastagabb és dúsabb hajat létrehozni. A természetes növényi összetevők lehetővé teszik a hajszálak számára, hogy maximális mennyiségű nedvességet szívjanak magukba, mégse nehezítsék el a hajszálakat. Emlékezzen erre: amit a hajára és a bőrére tesz, az ugyanolyan fontos, mint amit elfogyaszt!

Felhasználás: Dolgozzon bele alaposan egy adag krémet a frissen megmosott hajba. Hagyja a hajon 5 percig, majd alaposan öblítse ki. A természetes hajmennyiség elérése érdekében a pakolás során tartsa melegen a hajat.

Összetevők:
Deionized Water (szűrt víz), Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Aromaphyte of Lemon (Citrom kivonat), Aromaphyte of Organge (Narancs kivonat), Quaternarium Ammonium Compound, Olive Leaf Extract (Olíva levél kivonat), Organic Honey (méz), Nature’s Essentials Oils, Arnica Montana Flower Extract (Árnika virág kivonat), Betula Alba Extract (Fehér nyírfa kivonat), Arctium Lappa Root Extract, Carica Papaya Fruit Extract (Papaya kivonat), Rosemary Leaf Extract (Rozmaring levél kivonat), Nasturtium Officinale Extract (Orvosi vízitorma kivonat), Behentrimonium Methosulfate, White Nettle Extract (Fehércsalán kivonat), Hydrodymethylglycinate

Kiszerelés: 118 ml