Custom Search
Üdvözlöm honlapomon ! Fontos Önnek az egészsége, szépsége és a környezete ? Ha igen, válogasson termékeinkből !
 
Vásárlási folyamat


Általános tudnivalók, feltételek


Natúrkozmetikumok regisztráció

Az oldalak böngészéséhez nem szükséges regisztrálnia magát, de ha rendelést kíván leadni, előzőleg - egyszeri alkalommal - a regisztráció kitöltése szükséges. A regisztrációval a Vevő egyidejűleg elismeri azt is, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeinket ismeri és magára nézve azt kötelezőnek tekinti és elfogadja. A Felek között elektronikus úton létrejött szerződés ráutaló magatartás formájában jognyilatkozatnak minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása. A hibás, vagy hiányos adatokkal való regisztrációt minden esetben érvénytelennek tekintjük.


Szállítási feltételek

Kecskeméten a termékek házhozszállítása ingyenes, kifizetés az átvételkor történik.
- Magyarország területén a csomagszállítás postai úton történik, melynek költsége felszámításra kerül.
- Fizetési mód: - átutalással a Szigetvári Takarékszövetkezet 50800128-15184841 számlájára. A rendelési összeg + 1500Ft szállítási költség !
- Tisztelt Vásárló! A tranzakció elindítása után szíveskedjen egy megerősítést küldeni a tudatos.vasarlasok@gmail.com e-mail címre!
- Szállítás: Az összeg számlára történő megérkezése után 10 napon belül. 30.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.


Szavatosság, Elállás

A fogyasztót a vásárláskor megilleti a szavatosság (Ptk 305-311. §). A hibás teljesítésért teljes felelőséget vállalunk! A csomagoláskor kétszeresen ellenőrizzük a számlán szereplő és a csomagba kerülő termékeket. A második ellenőrzéskor minden tételt külön újra számolunk és a darabszámokat feltüntetjük a megrendelőlapokon. Az eladó szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A fokozott mikrobiológiai érzékenységet igénylő termékekre - bio és natúrkozmetikumok - reklamációt, észrevételt az átvétel után 24 órán belül fogadunk el.

Az áru ellenértékét a termék postai úton történő visszaküldése esetén legkésőbb a megérkezést követő 15 munkanapon belül visszautaljuk a vevő által megadott bankszámlaszámra, vagy postai úton adjuk fel. Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék (eredeti számlával és/vagy okmányokkal) visszaszolgáltatása esetén köteles a termékek ellenértékét a Vásárló részére megtéríteni. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termékek visszajuttatásának költsége a vevőt terheli.


Adatainak védelme

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.


Ha kérdése lenne, tájékoztatásra van szüksége, vagy reklamálna kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon a tudatos.vasarlasok@gmail.com e-mail címre.

Panaszügyintézés, reklamáció, kártérítés, stb. kapcsolatos vita esetén:
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
Kecskeméti Kirendeltség
6000 Kecskemét, Deák F. tér 3.
6001 Kecskemét, Pf. 209.
Telefonszám: +36 76 481 405
Telefax: +36 76 481 416
E-mail: fogyved_daf_kecskemet@nfh.hu

A szolgáltatónak a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. Törvénybe ütköző magatartása esetén:
Gazdasági Versenyhivatal
Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Telefon: 1- 472-8900

Szerződő felek jogi vitáinak kezelése: Szerződő felek megállapodnak, hogy vitás kérdéseiket jóhiszeműen, elsősorban tárgyalásos úton, egyeztetések útján igyekeznek orvosolni. Abban az esetben, ha a tárgyalásos út nem hoz eredményt, úgy jogorvoslatért a felek a Magyarország, Kecskeméti Városi Bíróság (6000 Kecskemét, Rákóczi út 17-19.) illetékességét kötik ki.