Custom Search
Üdvözlöm honlapomon ! Fontos Önnek az egészsége, szépsége és a környezete ? Ha igen, válogasson termékeinkből !
 
Epres Acidophilus (60 db)

Epres Acidophilus (60 db)
vit047
Ár: 2025 Ft
Kiszerelés: 60 db
db
Az Ön eddigi vásárlása: 0 Ft
A laktobacilusok meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását is. A laktobacilusok száma lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében.

Az Acidophilus baktérium kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában. Az Acidophilus természetes formájában az aludttejben található meg. Nem található meg a hőkezelt csodakefirekben és joghurtokban.

Az Acidophilus 10 napig vagy tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben, ezért nem szükséges naponta pótolni. Az acidophilus barátságos baktérium, a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel, ezáltal gátolja a kórokozó baktériumok szaporodását, és enzimek termelésével segíti a tápanyagok emésztését.

Tudományosan igazolt tény, hogy:

- a probiotikumok hozzájárulnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez

- a probiotikumok hozzájárulnak a bélflóra egészségének fenntartásához, így egészségünk megőrzéséhez

- az acidophilus hozzájárul a gyomor-bélrendszeri komfortérzethez

- az acidophilus hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességének (immunrendszerének) egészségéhez

OÉTI bejegyzési szám: 8835/2011

Napi ajánlott mennyiség: 2 rágótabletta

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!