Custom Search
Üdvözlöm honlapomon ! Fontos Önnek az egészsége, szépsége és a környezete ? Ha igen, válogasson termékeinkből !
 
Lutein 10 mg ( 60 db )

Lutein 10 mg ( 60 db )
vit037
Ár: 4440 Ft
Kiszerelés: 60 db
db
Az Ön eddigi vásárlása: 0 Ft
A lutein és a zeaxantin elnyelik a nap káros ibolyántúli sugarait és semlegesítik a retinában (a szem fényérzékeny részében) lévő szabadgyököket, amivel csökkenthetik a sárgafolt-degeneráció veszélyét, az idősebb korban jelentkező gyakori szembetegség és látásvesztés fő okát.

A retina középső területén, az úgynevezett sárgafoltban vagy makulában találhatók a látóideg-végződések a legsűrűbben, ennélfogva ez a terület teszi lehetővé az éleslátást; ezen kívül a sárgafolt tartalmazza a szervezetben a legmagasabb mennyiségben a luteint és a zeaxanthint.

A szerepük - legalább részben - az, hogy kiszűrjék azokat a fénysugarakat, melyek a makula degenerációra jellemző homályos látást okozhatják. A lutein és a zeaxanthin sárga festékanyagok (pigmentek), amelyek elnyelik a kék fényt - azt a fényt, amelyik egyébként a szemben károsodást okozhatna. Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk. Napi 6 mg lutein elfogyasztása az egészséges életmód keretein belül, hozzájárul a szem egészségének megőrzéséhez A lutein segiti a szem egészségének fenntartását.

-A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.

-Természetes antioxidáns a szem számára.

-Segiti a szem védelmét a fény káros hatásaival szemben.

-A lutein segítheti a bőr egészségének fenntartását, valamint a bőr védelmét a fény káros hatásaival szemben

OÉTI bejegyzési szám: 4196/2008. Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!