Custom Search
Üdvözlöm honlapomon ! Fontos Önnek az egészsége, szépsége és a környezete ? Ha igen, válogasson termékeinkből !
 
Antioxidáns komplex ( 90 db )

Antioxidáns komplex ( 90 db )
vit032
Ár: 2990 Ft
Kiszerelés: 90 db
db
Az Ön eddigi vásárlása: 0 Ft
Az antioxidáns komplex készítmény két összetevője az a zöld tea és az acai berry kivonat. Mindkét növény nagyon értékes.

Az acai (ászáj) bogyót a világ egyik legtökéletesebb élelmiszereként tartják számon. Az acai gyümölcs hatalmas pálmán nő az amazóniai esőerdőben, és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Nagyon finom trópusi íze van. Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, gyógyító hatása legendás. Az acai bogyóban, és a belőle készült kivonatokban található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

A zöld tea igen gazdag a polifenolnak nevezett növényi vegyi anyagokban, ezek az anyagok azonban elvesznek annak az erjedési folyamatnak a során, amelyen a többi tea átmegy. A polifenolok oxidációgátlók, vagyis a tudomány mai ismeretei szerint a szervezet keresztül-kasul bebarangoló, és kíméletlenül pusztító szabad gyököket lebontó anyagok. A zöld tea fő hatóanyag, az EGCG részt vehet az egészséges vércukorszint megőrzésében.

-Segítheti a hasnyálmirigy védelmét.

-Hozzájárulhat a normális inzulin termeléshez

-Hozzájárulhat a keringési- és érrendszer, valamint a szív egészségének megőrzéséhez A zöld tea nagyon értékes gyógynövény.

Mindennapi fogyasztásra ajánlott. Az antioxidáns komplex készítmény ORAC értéke 3200 (napi adagonkénti antioxidáns tartalma). Napi ajánlott mennyiség: 3 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!