Custom Search
Üdvözlöm honlapomon ! Fontos Önnek az egészsége, szépsége és a környezete ? Ha igen, válogasson termékeinkből !
 
Aktivált Árpa - Béta 1.3 glükán

Aktivált Árpa - Béta 1.3 glükán
vit029
Ár: 5090 Ft
Kiszerelés: 25 csomag
db
Az Ön eddigi vásárlása: 0 Ft
Aktivált Árpa - Béta 1.3 glükán

A termék egyetlen összetevője a speciális eljárással elkészített árpa, amelyről több mint 5.000 éve köztudott, hogy energiát és erőt adó táplálék. A múlt századig az anyatej kiegészítőjeként a csecsemőket is ezzel táplálták, amíg a modern és divatos tápszerek át nem vették a helyét.

A termék kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. Fő összetevője a norvég, organikusan termesztett bio árpacsíra. Az árpa rendkívül gazdag béta-glükánban.

Aktivált Árpa - Béta 1.3 glükán

Miért fogyasszuk minden nap?
Nagy mennyiségben tartalmaz jótékony élelmi rostot, amely pozitív hatással van az emésztésre, és a bélrendszer működésére. Az árpában található béta-glükán hozzájárul a koleszterinszint csökkentéséhez, ezáltal pedig csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.
Teljes kiőrlésű élelmiszer, így igazán tápláló és egészséges.

Természetes energiát biztosít alacsony kalóriatartalom mellett.

A Béta 1.3 glükán egészségvédő hatása mára már tudományosan is igazolt ténnyé vált.
Kutatások során bebizonyították, hogy ennek a szabadalmaztatott terméknek koleszterinszint-csökkentő hatása van.

Tartalmazza azokat a létfontosságú elemeket, amelyek javítják az emésztést és fokozzák az anyagcsere folyamatait, a metabolizmust. Kiemelkedő a rostanyagtartalma is. A természet által kiegyensúlyozott kombinációban tartalmazza a szerves hatóanyag-összetevőket, vitaminokat, ásványi anyagokat, mikro-elemeket, szénhidrátokat, lipideket és proteineket, beleértve valamennyi alapvető aminosavat is.

Az oldható rostokban (béta- glükán) gazdag árpa - mint a kiegyensúlyozott napi étrend része - hozzájárul a koleszterinszint csökkenéséhez, és ezáltal csökkenti a kardiovaszkuláris (szív- és érrendszeri) betegségek kockázatát is.

Minden doboz 25 csomag Aktivált Árpa port tartalmaz. Praktikus kiszerelésének köszönhetően bárhová magával tudja vinni, fogyaszthatja otthon, munkahelyen, vagy ahol éppen kedve támad és plusz energiára lenne szüksége.

Fogyasztási javaslat:
A Béta 1.3 Glükán nagyon könnyedén elkeverhető bármilyen italban. Fogyassza tejjel, szójatejjel, gyümölcslével, vízzel, vagy keverje bele egy pohár joghurba. Egy napi adagot (20 gramm) öntsön a folyadékba és keverje el, vagy rázza fel shakerben. Tegyen hozzá friss gyümölcsöt kedve szerint. Ettől még finomabb lesz.

Ajánlott mennyiség:
A béta-glükán napi ajánlott beviteli mennyisége 3 gramm. Termékünk egy napi adagja (20 gramm) bőségesen tartalmazza azt a mennyiséget, amire a szervezetnek szüksége van az egészséghez. Értékes fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat és rostot tartalmaz minden egyes adag. Fogyassza mindennap, hosszú távon.

Cserélje le napi egy étkezését Aktivált Árpa Italra! Könnyedén és egyszerűen kiválthat vele bármilyen étkezést, ezáltal minimális energiabevitel mellett maximális energiához juthat. Így órákon keresztül megmaradhat a jóllakottság érzése is. Amennyiben gyorsabb eredményre törekszik, napi 2-3 étkezést váltson ki vele. A lassú égésű bio-termelésű aktivált árpa anélkül segítheti hozzá az ideális testsúlyához, hogy éheznie kellene vagy valami szélsőséges diétába kezdenie. Természetes és ideális kiegészítője lehet testsúlycsökkentő programjának.
Összetevők: Szerves termesztett, élő, leőrölt árpacsíra.

Nem tartalmaz mesterséges adalékokat, szóját és cukrot.