Custom Search
Üdvözlöm honlapomon ! Fontos Önnek az egészsége, szépsége és a környezete ? Ha igen, válogasson termékeinkből !
 
Multi Alap vitamin - 30 csomag

Multi Alap vitamin - 30 csomag
vit001
Ár: 4755 Ft
Kiszerelés: 30 csomag
db
Az Ön eddigi vásárlása: 0 Ft
Néhány ok, amiért Önnek is szüksége van erre a mindennapi kiegészítésre:

- Összetevőinek köszönhetően segít megvédeni immunrendszerét a különböző vírusoktól.

- Egyes összetevői szükségesek az idegrendszer megfelelő működéséhez.

- A napi csomagokban található B-1 vitamin szükséges a szív és az izomzat egészségéhez, működéséhez.

- C-vitamin tartalma hozzájárul a haj, a bőr és a köröm egészségéhez is.

Mit tartalmaz a doboz?
Minden dobozban 30 kényelmesen hordozható csomag van, ami minden létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a lehető legtermészetesebb formában.
Egy napi csomagban 27 összetevő található. Mivel ez a vitamincsomag nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ezért nem lehet az összetevőket egy kapszulába sajtolni.
Az A- és D-vitamin halolajat tartalmazó kapszulában van jelen. Hasonlóképpen az E-vitamin, ami csak természetes d-alfa változatban kerülhet a csomagunkba. A C-vitamin felszívódását a csipkebogyó és a bioflavonoidok segítik. A Sea Kelp tabletta, ahogy a neve is mondja tengeri moszatból kivont nyomelemeket tartalmaz.
Kinek ajánljuk ezt a Multi Alap vitamincsomagot?
Átlagos terheltségű felnőtteknek és iskolásoknak 14 éves kor felett mindennapi fogyasztásra.
Használatának köszönhetően vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. A Muli Alap csomag ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.
Kinek nem ajánljuk?
Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával.
Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását. Hogyan célszerű szedni?
A nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül, vagy az étkezés közben, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Az a lényeg, hogy minél egyenletesebben táplálják a testét. Soha ne vegye be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztja, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.
OÉTI bejegyzési szám: 5188/2009
Napi ajánlott mennyiség: 1 csomag étkezés közben
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!